vier random favorieten

Druk met het laatste schooljaar laat ik mijn blog er een beetje verlaten bij liggen. Nu de deadline dichterbij komt en het huiswerk zich opstapelt, ach laten we het ontwijkend gedrag noemen. 
Deze vier random producten zijn dingen die ik vrijwel elke dag gebruik en die ik waarschijnlijk nog jaren zal gebruiken. 
Product 1 – Roger&Gallet – eau de cologne 
Roger&Gallet -parfum-Achter dit parfum zit een verhaal. Het begon toen ik zestien was en mijn oma mij had belooft om naar Parijs te gaan. Allebei geen woord Frans sprekend hebben we, ach vooruit, mama meegenomen. We hadden een hotelkamer met een bijzondere kleurencombinatie en een hele lekkere zeep. Zo lekker fris en een beetje citroenig. Uiteraard het zeepje meegepikt. Toen ik achttien was en weer in Frankrijk een supermarche inliep kwam ik hetzelfde zeepje tegen op de parfumafdeling. Ik zag dat ze een parfum van dit heerlijke luchtje hadden dus natuurlijk moest ik die meenemen. Oh ik riskeer een reis naar Frankrijk om deze opnieuw te halen!
Product 2 – Lush tea tree water toner spray

Tea Tree Water -toner water-

Het was een hete zomerdag toen Wendy en ik besloten te winkelen, worst idea ever. Veel mensen, hete zon en al snel wilde we naar huis. Ik wilde perse de lush in en dit product was de redding van de dag. Iedere ochtend spray ik dit op en het is zo heerlijk fris. Een wake-up call in een flesje. 
Product 3 – Vasaline liptherapy 
vasaline liptherapy -cocoa-
Ooit cadeau gehad van sinterklaas en sindsdien een vast product in mijn tas. Multifunctioneel en eigenlijk in alle uitvoeringen even fijn.
Product 4 – Lush grease lightning
grease lightning -spot treatment-De allereerste keer dat ik dit product zag was in een youtube video van missglamorazzi. Het was een wie-niet-waagt-wie-niet-wint aankoop en ik won! Het is een spottreatment die ik iedereen kan aanraden als je last hebt van pukkeltjes of acne. Dit is het tweede flesje dat ik gebruik en met de eerste heb ik een jaar gedaan! 
X Noëlla

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s